24-26/8 Fehmarn Days of American Bikes

En gång är ingen gång men två gånger en tradition…..? Åter igen dags för den lilla byn Burg på ön Fehmarn att bjuda till Days of American Bikes!
Efter en blöt start från Lockarp där vi mötte upp våra vänner från Thor Chapter begav vi oss över Öresundsbron, och kustvägen mot Rödby. Det blev stopp för lunch på färgemanden med allt från biksemat till hamburgare. Efter den korta färjeturen var vi snabbt på plats i Burg, där vi checkade in på det helt nybyggda hotellet Burg Klause (rekommenderas varmt). Det blev lite ”debriefing” i hotellets bar innan vi gick ett stenkast till torget i Burg där festligheterna var igång. Det blev mängder av Pils, dans och en och annan currywurst. Livebandet spelade till sena timmen.
Lördagen gick i siestans tecken och vi avstod kortege då regnet drog in precis innan vi skulle samlas. Istället blev det fria aktiviteter innan middag intogs på hotellet. Resten av kvällen spenderades på festplatsen där det var fullt drag.
Söndag och hemfärd i vackert väder blev ett fint avslut på en kanonhelg!

Det blir Burg igen, nästa år!

Leave a Reply